Њих двоје уживају у љубави и породичним благодетима, а у току празника су јавности открили детаље и свог приватног живота.

- Наравно да године нису само бројке, године доносе зрелост, искуство, стрпљење, разумевање, али и покоју седу, но са годинама човек треба да се “спријатељи” и ужива колико је могуће у њима. Свако доба има и својих предности, па како дивних, тако наравно и каткад тешких тренутака. Све је то људски живот и треба га живети пуним плућима, колико у својим оквирима то можемо, јер живот је један и требамо га ценити - рекао је Франо за "Блиц" и открио како је освојио супругу:

- Трудио сам се да освојим Милену, јер сам увидео да је једна квалитетна, драга и лепа особа у питању. Пуно приче, упознавања, дружења. Хармонија у браку се одржава неким заједничким договорима, око свих битних животних ствари.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frano Lasić (@frano.lasic)

Његова супруга Милена тврди да њихов син Николас више личи на њу:

- Николас личи на мене. Када погледам слике када сам била мала, то је то, с тим што има плаве очи на тату. За сада примећујемо да све око себе упија. Воли друштво, воли музику, забаву. Потребно му је време да процесуира сваки догађај, јер све врло темељно посматра, и ту је на маму.

Милена није део јавне сцене, али се сналази и у том аспекту њиховог брака.

- Нисам имала потребу нешто специјално да се навикавам. Постоје драги и мање драги људи, небитно да ли су са јавне сцене или не - јасна је Милена, која ужива у Франовој музици, а поред његових песама, открила је које још извођаче воли.

- Волим музику и уживам у сваком такту. Генерално волим музику која буди емоције, која има и смислен текст. Са наших простора волим песме Ђорђа Балашевића, Џибонија. Музику бирам и према расположењу - рекла је Милена, а Франо је додао:

- Као извођач, инспирацију налазим у готовом музичком делу. Да бих певао и свирао са пуно душе, потребно је да ме инспирише добра песма. Не пишем музику, али је волим.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frano Lasić (@frano.lasic)

Годину иза њих ће памтити по сину.

- Моје жеље за 2023. годину је да смо сви здрави и срећни. Мислим да је срећа сама по себи, већ пола здравља. Неопходно је наћи и мир, али када кажем мир, мислим на онај који осећате када останете са самим собом. Годину ћу памтити по Николасовим првим корацима, по његовом одрастању. Упијам сваки његов поглед, осмех, нову реч. Највеће је уживање гледати дете како расте, учи, мења се - закључила је Милена.

Глумац и његова супруга открили су да се у дому Ласића обележавају се и католички и православни Божић, и увек је то у кругу свих чланова породице.

- Ми славимо два Божића. Један у децембру и један у јануару. То су породична окупљања уз трпезу. За Нову годину, разменимо поклоне, свако сваког обрадује неком ситницом, а свакако су приоритет поклони за децу. Неко из наше породице се обуче у Деда Мраза, не би ли такође увеселио најмлађе. Нас највише обрадује срећа на лицима других када приме поклоне - истакли су.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".