Цецин љубавни живот пре Аркана мало је познат јавности, бар новије генерације нису са тиме упознате. У очима младих, певачица пре Жељка Ражнатовића није волела, али то није истина. Лудо је балканска звезда била заљубљена чак неколико пута, а будући да се прва љубав заувек памти, тако и први дечко Светлане Цеце Ражнатовић заузима посебно место у сећању естрадне уметнице, те га и дан-данас у позитивном смислу коментарише, наравно када је за њега питају.

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

Реч је о бившем играчу Црвене Звезде Владану Лукићу са којим је Цеца отпочела романсу када је имала свега 16 година, он 18. Годину дана трајала је прича певачице и фудбалера, причало се и о веридби, нажалост када је дошло време да он оде на одслужење војног рока однос је захладио те су везу прекинули.  Медији су преносили да је естрадна уметица тада управо Владану посветила песму „Пустите ме да га видим“.

Пре неколико године поново су се срели. Наиме, у једном београдском ресторану бивши репрезентативац уприличио је весеље поводом удаје своје ћерке Саре која је изразила жељу да јој на венчању пева нико други до Светлана, што је она прихватила, а после за јавност прокоментарисала.

 

 

– Када смо се Влада и ја упознали, он је знао на време с ким треба са се забавља, са певачицом. Шалу на страну, Сара је желела да ја певам данас. Видим да сте дивно расположени – поручила је Цеца, а ево како је Владан раније причао о односу са певачицом:

– То је била љубав из тинејџерских дана. Били смо млади и баш смо се лепо дружили. Развили смо другарски однос који је трајао две, три године. Стварно се не сећам како се то завршило и ко је кога оставио, мислим да то није ни битно. Путеви су нам се раздвојили и свако је кренуо на своју страну. Мислим да је то и било нормално јер у животу нисмо имали ништа заједничко.

 

 

Први дечко Светлане Цеце Ражнатовић остао је део далеке прошлости због чега млађи фанови фолк диве па и њен син Вељко и ћерка Анастасија нису били упознати. Захваљујући медијима делићи једне велике љубави поново су оживели.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".