Видео снимак који изазива велику пажњу на друштвеним мрежама је исачек из једног интервјуа који је Масимо Савић пре пар година дао за једну телевизију.

У исечку Масимо Савић  је коментарисао постављање ксенофобичног грагита у Задру, када је на зиду писало "уби Србина" и онда је додато "љ" на почетку.

Масимо је закључио да је то један од кључних проблема, што је на суд позван човек који је дописао "љ" и што, како он каже, "не знамо да ценимо то љ пре убити".

Колико је и сам био изнад сваке ситуације, добар и величанствен довољно говоре речи којима је у свега пар секунди ућуткао све националисте и мрзитеље.

- Људи морају бити едуковани. Морају прочитати неку књижицу у животу, а не само стрипове или порно магазине. Људи морају да знају шта је пристојност. Људи морају знати да је жена нежније биће и да она не воли да је бијеш. То је један "missconception" овде на Балкану да жена воли да је тучеш. Мени је то сулудо чути. Ја не знам ко то воли. Има једна премиса која каже: "Волим те јер те требам. То не ваља. А требам те јер те волим. То је изврсно." Ми се морамо волети без интереса  - испричао је тада он.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".