Вест о смрти чувеног Масима Савића је уздрмла простор. Познато је да је музичар важио за великог шмекера са анђеоским гласом. 

Поред Беби Дол, певач је у Београду био заљубљен у још једну анонимну девојку: 

- Та девојка из Србије била је моја велика љубав. Отишла је у Грчку да бере мандарине да би зарадила новац. Али... Углавном, оптужили су је за проституцију и сместили у затвор. Када сам то чуо, одмах сам отишао у Грчку и успео да је ишчупам из затвора. Стварно сам свашта радио због љубави! Увек сам настојао да све завршим џентлменски. Решио сам све њене проблеме и тек када сам је кући вратио живу и здраву, завршио сам ту љубавну причу-испричао је својевремено певач за магазин Пулс.

Фото: В.Данилов

 

Певач је срећу пронашао крај Ене 1989. годи са којом је добио ћерку Мирну. 

- Ени и ја никада једно пред другим нисмо глумили да смо без мана. Највећи проблем код људи који крећу у везу јесте тај што желе да се прикажу као савршени: ја немам прљаве чарапе и гаће, не знојим се, стално сам беспрекорно чист и намирисан. А онда се деси реалан живот и почну проблеми. "Јао, па како то да теби смрди испод пазуха?!" Онда и остале реалности крену да сметају лажној слици савршенства, коју су људи створили. Ени и ја смо се одмах показали једно другоме са свим својим недостацима. Јер тек када човек заволи нечије мане, можемо говорити о правој љубави. Имао сам велику срећу да је сретнем, поготово што она није из мог посла. Ту и тамо напише нешто за мене, али не припада том послу и свету. Енергије су нам се поклопиле, овако је у истом магазину говорио о љубави свог живота.

Фото: Игор Маринковић

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".