Иако су због посла често били раздвојени, Момчило и Јелена су се трудили да у јавности одрже слику складног брака, а глумац је често говорио о томе како функционишу услед свих обавеза и раздвојености.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sve Serije (@sve_serije1335)

Он је пре неколико месеци за „ИнМагазин“ проговорио о мањку времена који је тада имао за дружење с децом и супругом.

– Сада већ и Маша, моја ћерка, увелико прича. Када кренем на посао, она каже: "А немој данас на посао, тата. Треба мање да одлазиш на посао" или када те загрли око ноге, осећај је грозан, али с друге стране, знаш да ћеш својој деци приуштити све – рекао је тада Оташевић, те додао:

Фото: В. Данилов

 

– Нађе се времена за одмор и колико год сам уморан, уживам у њиховој срећи, тако да ми није тешко да се подигнем се ујутру и одем на врхунску плажу на којој нема никога. Све је подређено деци и почнеш да размишљаш на тај начин - где ћеш, шта ћеш, како ћеш. Како њима испунити време и шта ће они да раде.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/RECreativno sa Dijanom Tepšić

 

Раније је и Јелена за Јутарњи лист проговорила о усклађивању обавеза.

– Потребно је пуно жртве и организацијских способности да би се ускладило троје деце и каријера. Најважније је знати своје приоритете и да се не може у сваком тренутку све. Деца расту и нећу им увек бити толико потребна, али сад ме заиста требају и желим да будем ту за њих. Наравно, онда мораш и нечега да се одрекнеш, али сам сигурна да ћу се вратити на сет чим за то дође време – изјавила је својевремено глумица, преноси Story.hr.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".