Iako su zbog posla često bili razdvojeni, Momčilo i Jelena su se trudili da u javnosti održe sliku skladnog braka, a glumac je često govorio o tome kako funkcionišu usled svih obaveza i razdvojenosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sve Serije (@sve_serije1335)

On je pre nekoliko meseci za „InMagazin“ progovorio o manjku vremena koji je tada imao za druženje s decom i suprugom.

– Sada već i Maša, moja ćerka, uveliko priča. Kada krenem na posao, ona kaže: "A nemoj danas na posao, tata. Treba manje da odlaziš na posao" ili kada te zagrli oko noge, osećaj je grozan, ali s druge strane, znaš da ćeš svojoj deci priuštiti sve – rekao je tada Otašević, te dodao:

Foto: V. Danilov

 

– Nađe se vremena za odmor i koliko god sam umoran, uživam u njihovoj sreći, tako da mi nije teško da se podignem se ujutru i odem na vrhunsku plažu na kojoj nema nikoga. Sve je podređeno deci i počneš da razmišljaš na taj način - gde ćeš, šta ćeš, kako ćeš. Kako njima ispuniti vreme i šta će oni da rade.

Foto: Printskrin/Jutjub/RECreativno sa Dijanom Tepšić

 

Ranije je i Jelena za Jutarnji list progovorila o usklađivanju obaveza.

– Potrebno je puno žrtve i organizacijskih sposobnosti da bi se uskladilo troje dece i karijera. Najvažnije je znati svoje prioritete i da se ne može u svakom trenutku sve. Deca rastu i neću im uvek biti toliko potrebna, ali sad me zaista trebaju i želim da budem tu za njih. Naravno, onda moraš i nečega da se odrekneš, ali sam sigurna da ću se vratiti na set čim za to dođe vreme – izjavila je svojevremeno glumica, prenosi Story.hr.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".