Најпопуларнија докторка у нашој земљи, Нада Мацура, ретко када прича о свом приватном животу, а мало ко зна како је Нада изгледала у млађим данима.

На друштвеним мрежама појавила се једна таква фотографија.

 

 

Најпопуларнија докторка у нашој земљи, Нада Мацура, ретко када прича о свом приватном животу, али је сада поделила са јавношћу детаље које је мало ко знао.

Како је рекла једном приликом да живи веома скромно.

- Немам велике прохтеве. Немам ни велики стан. То је стан бившег мужа и ценим што ми га је оставио после развода, иначе бих сигурно била подстанар. Пошто моја породица живи у Војводини, често помишљам како би било да се преселим у Нови Сад, али тамо је све спорије, мирније и тише. Београд је град по мом темпераменту: бучан, јасан, гласан и леп, рекла је Мацура једном приликом.

Иначе, Мацура се развела од супруга, а не крије да јој је он одмах рекао да неће моћи да има деце.

"Веома давно. И нисам патила за њим. За неким другим љубавима сам можда више патила, али није било много оних које сам баш искрено волела. Увек сам била оријентисана на друге ствари, првенствено на учење и посао. Умем да патим, али време лечи све. Муж ми је пре брака рекао да вероватно неће моћи да има деце, па да одлучим да ли желим да се венчамо. Ипак сам се удала" - закључила је раније докторка.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".