Лепа глумица каже да кожу одржава негованом уз помоћ третмана и адекватних препарата, али да не занемарује ни исхрану, физичку активност и квалитетан сан.

- Наравно да генетика игра велику улогу, али нега је нешто што је прати и без чега не бих могла. Мој посао је такав да ми је лице стално под јаком шминком, затим ветар, сунце и вишечасовна корекција мејк апа сигурно остављају трага на мом лицу. Али мислим да сам добро вођена од стране моје козметичарке и пажљиво бираних квалитетних, проверених крема, лосиона, серума за негу лица, па до здраве и избалансиране исхране, редовних тренинга и доброг сна, испричала је за магазин "Гразиа".

Фото: Тањуг

 

 

Како каже, има одређена бјути правила којих се држи без изузетка.

- Никада нисам отишла на спавање са шминком, моја јутарња као и вечерња рутина подразумевају - умивање, хранљиви тоник, различите серуме, крему за предео око очију и креме, дневну и ноћну. Када путујем, баш све производе понесем са собом и не прескачем ниједан корак. Кожа памти и лепо врати када бринете о њој, каже глумица.

Ритуал који не пропушта су маске за лице, а када је реч о шминкању у дневној варијанти, користи само три производа.

Фото: АТА имагес

 

 

- Маске за лице често стављам. Пријају ми јер ме освеже, кожи дају додатну енергију, после чега ми је лице глатко и одморно. Што се тиче шминке, приватно користим минимум производа за улепшавање, једино ми је важно да кожа изгледа хидрирано и блиставо. Користим лагани пудер и маскару, као и лабело, и то је све, док вечерња шминка буде за нијансу јача. Мислим да жене греше када јаким пудером желе да прекрију неправилности, јер делују вештачки, неприродно. Мени је много лепше када изгледате природно, чак и кад је ту понека неправилност, истакла је Слобода за поменути магазин.

Када је реч о физичкој активности, вежба три пута недељно са личним тренером, а има своју рутину и када је о исхрани реч.

- Храним се здраво, али никада не идем у крајност. У мом менију је баш све заступљено и повремено себи дам слободу да поједем нешто слатко. Временом сам научила да количина мора бити мања него што бих желела, зато што сам склона гојењу, али сада сам већ навикла да увек мало останем гладна на крају оброка, закључила је Слобода Мићаловић.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".