Покојни Тома Здравковић био је близак пријатељ и кум са Зораном Калезићем који је преминуо 4. јануара 2023. године након дуге и тешке болести.

Фото: Петар Милошевић

 

 

Здравковићева удовица, Гордана Здравковић, огласила се овим поводом за Курир и рекла да је фолкер увек био уз њихову породицу.

- Много сам тужна због ове информације, ја сам се с њим до недавно чула свакодневно телефоном, а када он више није могао да прича била сам на вези са његовом сестром. Она ми је и јавила да га више нема. Памтићу Зорана не само по песмама него и по његовој души јер је он био један од најбољих људи које сам у животу упознала - рекла је Гордана и наставила:

- Када се Тома разболео и када смо остали без њега Зоран је био једини који нас је редовно звао и питао да ли нам треба нешто. Чак и када је живео у Америци и када можда није имао ни за себе довољно, увек је био ту за нас. Нама његова финансијска помоћ никад није требала, али је нам је значила та његова људскост. За мене је он био и остао једини прави искрени Томин пријатељ- навела је она.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".