Зоран Калезић, који је више од 50 година присутан јна музичкој сцени, својим песмама и хитовима обележио је један леп период у народној музици, а на жалост многих данас је изгубио битку са болешћу.

Прослављени певач о канцеру није превише хтео да прича јер је био свестан да се бори с веома тешком болешћу.

- Имам такав однос према животу, навикао сам да се борим. Откако сам пошао одавде као дечак, па све досад, живот ме је тако водио. Стално сам се морао сналазити, спашавао душу од ствари које су ме доводиле до очаја - почео је Калезић у емисији Пулс Србије на Курир телевизији.

Фото: Петар Милошевић

 

 

- Свестан сам ситуације у којој се налазим, али сам свестан и опредељења да живим на свој начин. Нисам научио на живот с канцером, на хемотерапије и зрачења. Ја сам научио да певам, искрено имам презрење према тој болести која људима одузима право на нормалан живот. Бавићу се музиком до свог последњег дана, радио сам претходне две године знајући шта ће ме снаћи. Не знам како уметник може да постоји без тавог става према животу.

На крају разговора, Калезић је поделио своју најинтимнију жељу.

- Жеља ми је да још једном дођем у Дом синдиката у Београду и својој публици кажем велико хвала, макар то било и моје последње збогом.

(Курир)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".