Харис Џиновић се дотакао родитељства, али и открио да породица одавно не долази на његове наступе.

- Сада су велики и свако иде на своју страну. Њих то више не занима, а тад су морали да иду са нама јер су били мали - каже Харис и додаје да сину Кану и ћерки Ђини дозвољава кућне журке.

Фото: Д. Миловановић

 

- Понекад ми направимо журку, углавном деца иду напоље. Кућне журке су јако захтевне. Много тога треба да се уради да би се направила кућна журка.

Како каже, само је једном успео да не наступа за дочек Нове године током вишедеценијске каријере.

- Само једну Нову годину сам провео у кући, искрено било је давно и не сећам се да ли сам уопште имао породицу тада. Углавном сам све остале Нове године радио - прича Џиновић те се осврће на романтику савременог доба:

- Романтика је данас побегла многима, побегла је и мени. Не знам више шта је романтика, ја сам романтичан био. Измакла је контроли и људи јој се више не диве. Романтика је нешто најлепше.

Фото: В. Данилов

 

Недавно се у јавности појавила фотографија Харисова без шешира, са којим га стално виђамо па је то многе изненадило јер му је то заштитни знак годинама.

- Ја сам без шешира стално. Шешир је одевни предмет, као што се ви појавите у некој хаљиници, а овако се обучете у тренерку, према томе, такав сам и ја без шешира - каже Харис и признаје да му и после толико година на јавној сцени медијска пажња смета. Ипак, свестан је да је то део његовог посла.

- Нема демантија јер је то двоструки мач. Да направим деманти за нешто што није било је глупо. Направити деманти ако је човек дао неки интервју па су га искривили, онда мора да се одбрани од свега тога - закључује он.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Миле Китић

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".