Пар је окончао свој преко две деценије дуг брак, а синови су главна тачка која их и даље повезује и на њих су неизмерно поносни. Глумац је спас од градске буке пронашао на селу где проводи највише времена и труди се да живи мирнијим животом.

Фото: Милена Анђела

 

Занимљиво је да је разлика између старијег Алексе и млађег Вање чак 17 година, глумац је у једном интервјуу и говорио о томе.

- Не познајем изазове одгајања деце која су блиска годинама, претпостављам да је то, куд и камо, теже. Код овако велике разлике имате, заправо два јединца, и сваким се бавите понаособ. Предност је то што сам имао прилике да проверим, кроз време, све принципе васпитања које смо примењивали код Алексе и применим их ако треба модификоване код Вање. Наравно друштвене околности између процеса васпитавања Алексе и Вање су прилично промењене, па се и томе морамо прилагођавати. Ту је увек помоћ, сада већ одраслог, старијег сина, која је не само техничка, око ускакања за чување, већ и суштинска у погледима нове генерације на родитељство у односу на време које они боље од мене схватају, а и на своја сећања на детињство која су још увек свежа - рекао је тада.

Фото: Јутјуб принтскрин/linkTV – internet televizija

 

Старији Алекса сада већ има 26 година, а иако су многи очекивали да ће и он постати глумац, заправо се определио за сасвим супротну професију. Он је завршио Електротехнички факултет и данас је јако успешан у свом послу.

- Завршио је електротехнику на Електротехничком факултету, бави се пројектовањем чипова за разне ствари, нешто што апсолутно не знам шта је и бојим се да објашњавам да не погрешим - рекао је Кубура једном приликом за Story.

Он је открио и да сина подржава у потпуности, али да не би баш волео када би он отишао у иностранство.

- Он ради у Београду и, колико знам, нема амбицију да одлази. Његова позиција, додуше, то и не захтева. Било би ми жао ако би једном одлучио да оде, али као  оцу, једино би ми преостало да га подржим - искрен је био Кубура.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Фотографије са снимања серије "Кнежевина Србија" - Глоговац као Кнез Михаило

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".