Mladi "gaučos" je sa četiri postignuta pogotka na turniru pomogao svojoj nacionalnoj selekciji da dođe do dugo očekivane tutule. 

Međutim, nepoznata osoba je na internetu pokrenula peticiju sa zahtevom da ovaj 22-godišnjak raskine sa svojom devojkom Emilijom Ferero. Prema pisanju stranih medija, ova bizarna situacija nastala je nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem se vidi kako grupa mladih traži Alvaresov potpis.

Ipak, tada se umešala njegova izabranica i dozvolila je navijačima samo grupnu fotografiju umesto pojedinačnih slika i autograma.

 

 

- Momci, još jedna fotografija i to je to. Moramo da idemo - rekla je Emilija na snimku objavljenom na društvenim mrežama.

Ovo je toliko izneviralo još uvek nepoznatu osobu koja je pokrenula ovu neobičnu peticiju. Interesantno je da su se ljudi masovno udružili na internetu i da je peticiju do sada potpisalo preko 20.000 ljudi. 

 

 

Ipak, čini se da ova peticija ne znači ništa mladom fudbaleru "građana" koji se u međuvremenu vratio u Mančester odakle je i objavio zajedničku fotografiju sa devojkom. Alvarez je podelio sa obožavaocima kako sa Emilijom uživa u novogodišnjoj proslavi. 

Hulijan Alvarez je bio jedno od otkrovenja Mundijala u Kataru, a nedavno je upisao i novi nastup u dresu Mančester Sitija. Mladi Argentinac je ušao u finišu utakmice odigrane pre dva dana protiv Evertona. Ova utakmica završena je remijem, rezultatom 1:1. 

Foto: Tanjug/AP

 

Pre utakmice, navijači "građana" pozdravili su mladog fudbalera koji je na teren izašao sa medaljom namenjenom osvajaču prvenstva sveta.

Mančester siti se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli Premijer lige sa sedam bodova manje od prvoplasiranog Arsenala.

Standings provided by Sofascore

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".