Са трибина га је све време подржавала његова супруга Антонела Рокуцо, која је 2007. године због Месија оставила момка са којим је била у вези. Брачни пар Меси ужива у срећном браку већ пет година, а имају тројицу синова. 

Занимљива је љубавна прича овог складног пара. Наиме, Меси познаје своју изабраницу још из раног детињства, а упознали су се када су имали пет, шест година. Након тога, један од најбољих играча света изјавио јој је љубав са непуних девет година. 

Фото: Танјуг/АП

 

Како су својевремено писали аргентински медији, упознао их је Антонелин рођак, који је Лионелов најбољи пријатељ. Ипак, због великог талента, омалени Аргентинац је морао да напусти родну државу са свега 13 година.

И он и Антонела су наставили са својим животима. Лионел је изградио фудбалску каријеру, а Антонела се посветила образовању. Уписала је стоматологију и била у вези с другим мушкарцем, али судбина их је поново спојила због трагичног догађаја, пише Курир.

Фото: Профимедиа

 

Наиме, Антонелин најбољи пријатељ погинуо је 2005. године. Због те трагедије пала је у депресију, престала је да иде на факултет, због чега се Меси вратио у Аргентину да би јој био подршка. У међувремену, она је оставила дечка да би дала шансу фудбалеру, а остало је историја.

Антонелин бивши касније се за локалне медије осврнуо на њихов раскид. Рекао је: "Оставила ме је, али ме барем није оставила због старог типа - оставила ме због Месија."

Фото: Танјуг/АП

 

Брачни пар је изговорио судбоносно да 2017. године, а на друштвеним мрежама почео је да се шири снимак њиховог првог пољупца. Како се види на снимку, Антонела се налази у венчаници, а Лионел је љуби на веома необичан начин. Многи су коментарисали како јој је скоро "одгризао лице" пољупцем који јој је обухватио не само уста, већ и целу браду.

 

 

Овај снимак изазвао је лавину коментара, а људи углавном истичу како је Меси много вештији на травнатом терену, него у кревету. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".