Sa tribina ga je sve vreme podržavala njegova supruga Antonela Rokuco, koja je 2007. godine zbog Mesija ostavila momka sa kojim je bila u vezi. Bračni par Mesi uživa u srećnom braku već pet godina, a imaju trojicu sinova. 

Zanimljiva je ljubavna priča ovog skladnog para. Naime, Mesi poznaje svoju izabranicu još iz ranog detinjstva, a upoznali su se kada su imali pet, šest godina. Nakon toga, jedan od najboljih igrača sveta izjavio joj je ljubav sa nepunih devet godina. 

Foto: Tanjug/AP

 

Kako su svojevremeno pisali argentinski mediji, upoznao ih je Antonelin rođak, koji je Lionelov najbolji prijatelj. Ipak, zbog velikog talenta, omaleni Argentinac je morao da napusti rodnu državu sa svega 13 godina.

I on i Antonela su nastavili sa svojim životima. Lionel je izgradio fudbalsku karijeru, a Antonela se posvetila obrazovanju. Upisala je stomatologiju i bila u vezi s drugim muškarcem, ali sudbina ih je ponovo spojila zbog tragičnog događaja, piše Kurir.

Foto: Profimedia

 

Naime, Antonelin najbolji prijatelj poginuo je 2005. godine. Zbog te tragedije pala je u depresiju, prestala je da ide na fakultet, zbog čega se Mesi vratio u Argentinu da bi joj bio podrška. U međuvremenu, ona je ostavila dečka da bi dala šansu fudbaleru, a ostalo je istorija.

Antonelin bivši kasnije se za lokalne medije osvrnuo na njihov raskid. Rekao je: "Ostavila me je, ali me barem nije ostavila zbog starog tipa - ostavila me zbog Mesija."

Foto: Tanjug/AP

 

Bračni par je izgovorio sudbonosno da 2017. godine, a na društvenim mrežama počeo je da se širi snimak njihovog prvog poljupca. Kako se vidi na snimku, Antonela se nalazi u venčanici, a Lionel je ljubi na veoma neobičan način. Mnogi su komentarisali kako joj je skoro "odgrizao lice" poljupcem koji joj je obuhvatio ne samo usta, već i celu bradu.

 

 

Ovaj snimak izazvao je lavinu komentara, a ljudi uglavnom ističu kako je Mesi mnogo veštiji na travnatom terenu, nego u krevetu. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".