Гледаоци су имали прилику да прате неизвестан дуел који је завршен победом од пола коша разлике само пар секунди пре завршетка утакмице.

Најбољи играч овог меча био је словеначки кошаркаш Лука Дончић који је постигао чак 51 поен и предводио своју екипу до шесте везане победе. Поред 51 поена, млада кошаркашка звезда ухватила је и 6 скокова и поделила 9 асистенција. 

Дончић игра фантастично у последње време, а недавно је и исписао историју НБА лиге када је постигао 60 поена и ухватио 21 скок. Пре њега, то нико никада није урадио. 

Словенац српског порекла је и трећи пут на последњих пет утакмица уписао учинак од најмање 50 убачених поена.

Такође, Лука је постао први играч у НБА историји који је убацио 250 поена, уз 50 скокова и 50 асистенција у низу од пет утакмица.

У редовима Сан Антонија највише се истакао Келдон Џонсон који је убацио 30 поена, али је то било недовољно за победу "мамуза". 

Далас наставља да побеђује ношен изврсним партијама Луке Дончића и тренутно заузима четврту позицију у Западној конференцији, док се Сан Антонио мучи са формом и налази се на претпоследњем месту на табели. Од Спарса, тренутно је гора једино екипа Хјустон Рокетса, чије боје брани српски кошаркаш Бобан Марјановић, која се налази на зачељу табеле. 

 

Стандингс провидед бy Софасцоре

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".