Ванбрачни син Арнолда Шварценегера, 25-годишњи Џозеф Бен, очева је слика и прилика, а иако је Арнолд одбијао да га призна и дуго га је скривао од јавности, Џозеф је кренуо очевим глумачким, али и бодибилдерским стопама, па данас не може да се избегне поређење са њим.

Још док је био у браку са Маријом Шривер, глумац је Џосефа добио са својом кућном помоћницом и успео је да га држи у тајности чак 14 година.

Подсетимо, 2011. године "Лос Ангелес Тимес" објавио је детаље Арнолдове афере, укључујући и информацију да има ванбрачног сина, чиме је нарушен његов углед породичног човека, а супруга Марија се због тога одселила из куће и поднела захтев за развод.

Фото: AP Photo/Vincent Yu

 

- Јако се добро сећам тог дана. Био сам у осмом разреду и позвали су ме да изађем из учионице. Напољу ме чекала моја мама и рекла да морамо да идемо, јер сви знају ко сам ја и ко ми је отац. Имао сам 13 година, тело ми се трансформисало, ум ми се мењао, а онда се цео живот преобразио пред мојим очима у трену. Требало ми је мало да схватим да не морам да радим оно што је радио мој тата. Да се не морам да се бавим глумом или бодибилдингом, али иронично је да се на крају бавим управо тиме. Јако сам мотивисан и срећан сам због повезаности са татом. Али још сам срећнији што проналазим радост у ономе што радим и што радим управо оно о чему сам одувек сањао - испричао је недавно за "Мен'с Хеалтх".

Иако су тада ствари крернуле у погрешном правцу, Арнолд је дао све од себе да изгради очински однос са Џозефом.

Фото: Профимедиа

 

 

- Он је сјајан и потпуно разуме ситуацију. Дакле, за њега је то била врло тешка ситуација, као и за моју другу децу, за целу породицу. Било је тешко свима. Али догодило се и сада то морамо да прихватимо, зар не - изјавио је својевремено Арнолд који са бившом супругом Мариом има још четворо деце, синове Кристофера и Патрика, као и ћерке Кристину и Кетрин.

Занимљива чињеница је да су Џозеф и Кристофер вршњаци и рођени су у размаку од само пет дана.

Џозеф је одрастао уз оца, полубраћу и полусестре, јер му је мајка радила као кућна помоћница у Арнолдовој вили. Глумац је, након што се показало да је заиста његов син, купио кућу њему и мами са четири спаваће собе и базеном. Поред тога наставио је да га издржава финансијски.

Да је глумац успео да оствари добар однос са својим сином, показују заједничке на друштвеним мрежама као и то што се њих двојица често заједно појављују у јавности.

(БлицЖена)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".