Водитељка "Викенд јутра" на ТВ Пинк, Јована Јеремић ужива велику популарност како је постала једно од лица ружичасте империје, а за свој успех, поред рада и труда, верује да је заслужно и велико самопоуздање.

 

 

Доказ да има велико самопоузадње су и нове Јованенине фотографије. Водитељка је по први пут позирала потпуно нага и показала линију на којој вредно ради, те за њу слободно можемо рећи да је права "атомска џепна Венера".

Атрактивна плавуша не стиди се да покаже своје најјаче атрибуте, те је јасно због чега је баш она толико заводљива и сексуално веома привлачна мушкарцима на Балкану.

Подсетимо, Јована се недавно опробала и у улози манекенке:

- Феноменално је било шетати модном пистом, поготово јер је ово моје ново искуство. Тренутно сам јако ангажована, снимам рекламе само са највећим звездама, нпр. Батистутом. Планирам да се још ангажујем у моделингу и мислим да ће бити још више сарадњи и то на светском нивоу - казала је позната водитељка па открила због чега је толико тражена када су рекламе у питању:

 

 

- Ја нисам модел, ја сам ТВ звезда и новинар, али сам свесна да сам јако фотогенична и стварно имам тело од милион долара. Ја сам мала жена, џепна Венера, 163 цм, упакована у савршене мере и то су ценили људи којима рекламирам брендове. Све што понесем то се прода! Постоје и згодније жене, са дужим ногама итд. али не постоји харизматичнија жена од мене и која може да прода више артикала.

(Еспресо)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".