Voditeljka "Vikend jutra" na TV Pink, Jovana Jeremić uživa veliku popularnost kako je postala jedno od lica ružičaste imperije, a za svoj uspeh, pored rada i truda, veruje da je zaslužno i veliko samopouzdanje.

 

 

Dokaz da ima veliko samopouzadnje su i nove Jovanenine fotografije. Voditeljka je po prvi put pozirala potpuno naga i pokazala liniju na kojoj vredno radi, te za nju slobodno možemo reći da je prava "atomska džepna Venera".

Atraktivna plavuša ne stidi se da pokaže svoje najjače atribute, te je jasno zbog čega je baš ona toliko zavodljiva i seksualno veoma privlačna muškarcima na Balkanu.

Podsetimo, Jovana se nedavno oprobala i u ulozi manekenke:

- Fenomenalno je bilo šetati modnom pistom, pogotovo jer je ovo moje novo iskustvo. Trenutno sam jako angažovana, snimam reklame samo sa najvećim zvezdama, npr. Batistutom. Planiram da se još angažujem u modelingu i mislim da će biti još više saradnji i to na svetskom nivou - kazala je poznata voditeljka pa otkrila zbog čega je toliko tražena kada su reklame u pitanju:

 

 

- Ja nisam model, ja sam TV zvezda i novinar, ali sam svesna da sam jako fotogenična i stvarno imam telo od milion dolara. Ja sam mala žena, džepna Venera, 163 cm, upakovana u savršene mere i to su cenili ljudi kojima reklamiram brendove. Sve što ponesem to se proda! Postoje i zgodnije žene, sa dužim nogama itd. ali ne postoji harizmatičnija žena od mene i koja može da proda više artikala.

(Espreso)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".