Јована је открила да је Маринин и Футин син био увек радо виђен гост у њеној емисији и да зна да је био проблематичан, али да је према њој увек био коректан.

- Ми смо били добри, био ми је гост недавно у емсисији. Овако је био проблематичан, то је тачно, али према мени је био страшно добар. Волео тако екцентричне, необичне људе, а спадала сам у ту групу и увек је говорио да је волео да дође код мене јер се осећа као код куће - прича у даху Јована и додаје да постоји могућност Радуловићи носе породично проклетство, будући да је Фути и Марини пре 14 година преминуо син Милош. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

- Жао ми је много целе ове судбине те породице. Сахранили су већ једно дете... Знам да је тежак моменат, али ово је проклетство неко! Које, одакле, које колено, не знам... Зато кажем, у животу људи треба да пазе како живе. Оно неће погодити мене, већ моје дете, зато се трудим да живим исправно, зато имам и много непријатеља. Нећу да моја ћерка носи неку карму.

Фото: АТА имагес

 

На питање да ли јој се Лаћа приликом последњег сусрета жалио на неке животне проблеме и ситуације, популарна водитељка каже:

- Није ми се жалио ни на шта тада кад смо се видели. Он никада није ни говорио да је наркоман, а сви смо то знали. Жалосно што ћу то рећи, али мислим да су обојица синова допринели томе да се Марина разболи. - истакла је Јована Јеремић. 

(Информер)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".