Певачица Јелена Карлеуша иза себе има изузетно успешну пословну годину, која је почела великим концертом испред Скупштине на дочеку Нове 2022, а завршила се јучерашњим наступом за малишане код Двора Скупштине града и великим интервјуом за лист Курир.

Међутим, оно што јавност више занима већ неко време је њен однос са својим супургом Душком Тошићем.

Фото: АТА имагес

 

 

Љубавна прича Јелене Карлеуше и Душка Тошића почела на лето 2006. године, када је наш фудбалер наступао за француски Сошо.

- Обично сам ја била та која је бирала мушкарце, али када је реч о Душку, он је био тај који је мене изабрао и није одустао. Ја сам неко ко је на прву лопту одбојан, агресиван и мало који мушкарац је прелазио преко тог мог врло агресивног става, али он је зацртао своју причу - рекла је ЈК једном приликом.

То што је тада зацртао Душко је остварио, пошто су Јелена и он направили велику прославу за венчање које се десило 2008. године. Нешто касније из њихове љубави родиле су ћеркице Ника и Атина и дуго је све било хармонично, док нису уследили први проблеми у њиховом односу пре око три године.

 

 

Због тога јавност највише занима у каквом су данас односу Јелена и Душко, што је певачица данас и открила у свом најновијем интервјуу.

- Ми се нисмо развели, живимо и даље у четири зида, а све више од тога показаће време. У 2023. бих волела да Душко промени начин размишљања, поштовања и љубави према мајци своје деце - рекла је Карлеуша за Курир.

Такође, навела је да као дете чији су се родитељи растали осећа страх да се то не деси и њој, док се Душко баш и не понаша у складу са тим.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/дускотосиц

 

 

- Сматрам да смо ми још увек у браку јер сам се ја, као дете разведених родитеља, увек плашила краха и растурања породице. Ја бих то доживела као неуспех. Због Атине и Нике желим да што дуже имају осећај заједништва и породице, јер је то јако битно. Нажалост, Душко тај порив и осећај нема у себи – изнела је наша певачица.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".