Сању Кужет већ дуго знамо из емисије Звезде Гранда, па се некад и заборави да је својевремно била Бинго девојка, а да је у свет телевизије ушла као водитељка временске прогнозе. Такође, сада већ далеке 2006. године глумила је у тинејџерској хорор-комедији „У доба невиности“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

 

Сања Кужет већ годинама ужива у складном браку са својим другим супругом Немањом Живојиновићем, са којим има и сина Андрију.

Немања је иначе директор маркетинга домаћег представништва компаније „Пежо“, а иза његовог брака са Сањом се крије једна интересантна прича.

Они су били заједно када су имали око двадесет година, али су им се путеви после неког времена раздвојил. У међувремену Сања се удала и развела и онда опет, после једне деценије срела Немању. Варнице су се опет појавиле и од тада су заједно.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

 

Осим једне несвакидашње љубавне приче, Сања је позната и по свом веома истанчаном укусу за моду. Сада нам је на Инстаграму показала у каквом аутфиту и окружењу ће дочекати „најлуђу ноћ“.

За свој новогодишњи аутфит лепа водитељка је изабрала хаљину боје снега са једним по мало нескадишањем модним детаљем. Њена новогодишња одора  има само један рукав, што је тренд који смо често могли видети међу холивудским звездама.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".