Pevačica Jelena Karleuša iza sebe ima izuzetno uspešnu poslovnu godinu, koja je počela velikim koncertom ispred Skupštine na dočeku Nove 2022, a završila se jučerašnjim nastupom za mališane kod Dvora Skupštine grada i velikim intervjuom za list Kurir.

Međutim, ono što javnost više zanima već neko vreme je njen odnos sa svojim supurgom Duškom Tošićem.

Foto: ATA images

 

 

LJubavna priča Jelene Karleuše i Duška Tošića počela na leto 2006. godine, kada je naš fudbaler nastupao za francuski Sošo.

- Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku, on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču - rekla je JK jednom prilikom.

To što je tada zacrtao Duško je ostvario, pošto su Jelena i on napravili veliku proslavu za venčanje koje se desilo 2008. godine. Nešto kasnije iz njihove ljubavi rodile su ćerkice Nika i Atina i dugo je sve bilo harmonično, dok nisu usledili prvi problemi u njihovom odnosu pre oko tri godine.

 

 

Zbog toga javnost najviše zanima u kakvom su danas odnosu Jelena i Duško, što je pevačica danas i otkrila u svom najnovijem intervjuu.

- Mi se nismo razveli, živimo i dalje u četiri zida, a sve više od toga pokazaće vreme. U 2023. bih volela da Duško promeni način razmišljanja, poštovanja i ljubavi prema majci svoje dece - rekla je Karleuša za Kurir.

Takođe, navela je da kao dete čiji su se roditelji rastali oseća strah da se to ne desi i njoj, dok se Duško baš i ne ponaša u skladu sa tim.

Foto: Printskrin/Instagram/duskotosic

 

 

- Smatram da smo mi još uvek u braku jer sam se ja, kao dete razvedenih roditelja, uvek plašila kraha i rasturanja porodice. Ja bih to doživela kao neuspeh. Zbog Atine i Nike želim da što duže imaju osećaj zajedništva i porodice, jer je to jako bitno. Nažalost, Duško taj poriv i osećaj nema u sebi – iznela je naša pevačica.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".