О водитељкином сукобу с бившим свекром Мишом Грофом брујала је јавност, а сада је Николина Пишек одлучила да оголи душу и проговори о агонији кроз коју су она и њена малолетна ћерка Уна Софија пролазиле.

Фото: Н.Скендерија/АТА имагес

 

 

- Не постоји реч којом бих описала колико су тешке те ствари које су ми се десиле. Доживела сам ужасну медијску хајку. Многи нису имали обзира према мени ни према мојој малолетној ћерки. Нису размишљали како је она, како онда то подноси. У свему томе је предњачила породица мог покојног супруга. Тешко је било схватити то јер сам одувек гледала добро у људима. Полазила сам од себе, нисам разумела зашто би неко мени желео чинити зло, поготово неко ко ми је породица. Најтеже је што је моја ћерка у једној ноћи остала без дома у којој су све њене ствари, без могућности да икада више крочи тамо и узме било коју драгу ствар или играчку, остала је без породице. Највише ме боли чињеница да у Београду од породице нема никога ко јој жели добро. Себи сам дала реч да ћу одржати однос између две сестре како знам и умем. Међутим, нико од одраслих јој не жели ништа добро - говори Николина и открива како се бори као самохрана мајка.

- Тешко је, борим се. Све ми се догодило преко ноћи. Било би ми лакше да сам имала на кога да се ослоним, да сам имала период у којем сам могла да саберем мисли. Нисам имала луксуз да мирно прођем кроз период туговања, истог тренутка ми је јасно било објашњено каква је ситуација. Имала сам малу ћерку због које се нисам могла препуштати, морала сам се наставити борити. Најбитније је имати око себе људе који ти желе добро, мене то одржава у животу. Тешко је, али уједно је и лепо, надживела сам своје најгоре страхове и трудим се свом детету остати добра и насмејана мајка. Мене су много осуђивали, сваки мој покрет су карактерисали као непоштовање. Није то било непоштовање, то је био мој порив да покажем да нема шансе да ћу да поклекнем ма колико људи мени и мојој ћерки желели зло.

Фото: АТА имагес

 

 

Водитељка се осврнула и на однос са светкром Мишом Грофом.

- На моју жалост, он је једна трагична особа. Волела бих рећи да је он од бола изгубио разум. Не треба бити психијатар да би се из његових јавних појављивања видело колико је све то погрешно, девијантно и болесно. Жао ми је што нема никога од ближе породице или пријатеља који му желе добро и што не постоји закон који некога може присилно одвести на лечење јер је то њему потребно. Жао ми је што ће остатак свог живота провести у дубокој мржњи и патњи. То је пут који је одабрао, ја се њиме не бавим, његово постојање региструјем када ме питате за њега. Њиме се баве институције, и надам се да ће закон на неки начин рећи своје - изјављује Пишекова и открива да ли ће се помирити са њим.

- Те ствари не зависе о мени, мислим да је то потпуно јасно. Неке ствари могу опростити, али не могу заборавити. Могу схватити нечију бол, могу схватити и нечије психичке проблеме, али не мислим ништа више о том питању.

(Ало)
 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".