Звездан је пред милионском публиком јавно оставио Ану и поручио јој да га не чека напољу, јер је сада са Анђелом. 

Ани је ова вест много тешко пала, није могла да верује шта ју је снашло. Ових дана је много патила, а саму превару је доживела као као  једну врсту издаје поготово јер му је петнаест година била подршка и давала ветар у леђа. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Била сам му ветар у леђа, као што сам и у увек била, 30 година. Пошто се ми дружимо од првог средње. Били смо другари у школској клупи. Била сам му најбољи пријатељ. А 15 година, сад већ 16 смо у вези - почела је Ана своју потресну исповест.

- Не могу да одајем много детаља, али продукција је моментално контактирала Ану са понудом да уђе у "Задругу". Имала је она понуду још и док је Звездан само кокетирао са Александром, али се ипак чекало да Славнић пређе границу. Када се то десило продукција је наравно ступила у контакт са Аном - открива извор за Пулс и додаје:

Фото: Принтскрин Јутјуб/Zadruga Official

 

- Чланови продукције јако добро познају пулс својих гледалаца и оно што желе да гледају, а улазак Кије Коцкар у прву сезону "Задруге" када ју је тадашњи супруг Слоба Радановић преварио са Луном Ђогани је био пун погодак. Како је Кија првобитно оштро одбијала да уђе у ријалити, а затим касније пристала како би изнела своју страну приче, члановима продукције је веома јасно да не треба да реагују на прво "не".

Подсетимо, Звездан Славнић и Анђела Ђуричић у "Задрузи" су по први пут синоћ на “Рајском острву” показали емоције, грлили се и љубили, разговарали о шкакљивим темама, а касније је пала и озбиљна  "акција".

(Курир/Хајп)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".