Маја и Цар су се сукобили током фотографисања за медије и том приликом се почастили бројним псовкама! Њихова свађа је отишла толико далеко, да је Цар у једном тренутку насрнуо на Мају.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Таки се огласио након хаоса и открио да га је призор који је видео на телевизији итекако потресао.

- Види се овај клип како је ударио женско песницом у главу... То је један доказани насилник, а уствари је једна обична девојчица. Када сам га два пута назвао телефоном мјаукао је као мачка, иако се плаши мачака, и није смео да дође да се видимо! Јајара једна... Удара само на слабије, јер он мрзи Мају, а видели смо какав је фрајер када га Кристијан Голубовић пред његовом тадашњом девојком Мином Врбашки хвата за уво и избацује из Беле куће! Сви смо томе сведочили. Он је храбар само када је 10 људи из обезбеђења око њега, а пре месец дана је у једном београдском клубу уринирао у панталоне када су га три момка из клуба извели напоље. Том приликом га је спасио један наш заједнички пријатељ са брадом, не бих да му споменем име. То је један индијанац обичан, није смео да ме погледа са шанка, а камоли да ми приђе - рекао је Таки једном даху.

Фото: Инстаграм принтскрин/takitadza

 

Маринковић је такође оштро демантовао Цареве тврдње да је Мају подводио својим пријатељима.

- То нема везе са везом. Зна се ко су Таки и Маја у граду. Никада то не би дозволио. Маја има све у животу поред мене, зато је сви и мрзе. Зна се врло добро ко сам ја већ три - четири деценије и у којем се друштву крећем. Дошао је из малог места и "занела су га светла великога града". Зна се да Маја није девојка која иде за новац, а немају где да је ударе па је ударају на породицу. А о његовој породици сам чуо исто то што је Маја изговорила - рекао је Таки бесно.

Такође, Таки не може да верује да мушкарацу уопште може да падне на памет да удари жену.

- Ван памети је да коњина од 130 килограма удари девојку од 50 килограма! Не подржавам никакво насиље, а камоли насиље над женама! Мајин адвокат ће да види како ће то да регулише, али није искључено да ће кривично одговарати. Ја се у то не мешам! - рекао је Таки узрујано, а како је изгледао Филипом напад на Маринковићеву, можете погледати у видеу изнад.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".