Zvezdan je pred milionskom publikom javno ostavio Anu i poručio joj da ga ne čeka napolju, jer je sada sa Anđelom. 

Ani je ova vest mnogo teško pala, nije mogla da veruje šta ju je snašlo. Ovih dana je mnogo patila, a samu prevaru je doživela kao kao  jednu vrstu izdaje pogotovo jer mu je petnaest godina bila podrška i davala vetar u leđa. 

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

- Bila sam mu vetar u leđa, kao što sam i u uvek bila, 30 godina. Pošto se mi družimo od prvog srednje. Bili smo drugari u školskoj klupi. Bila sam mu najbolji prijatelj. A 15 godina, sad već 16 smo u vezi - počela je Ana svoju potresnu ispovest.

- Ne mogu da odajem mnogo detalja, ali produkcija je momentalno kontaktirala Anu sa ponudom da uđe u "Zadrugu". Imala je ona ponudu još i dok je Zvezdan samo koketirao sa Aleksandrom, ali se ipak čekalo da Slavnić pređe granicu. Kada se to desilo produkcija je naravno stupila u kontakt sa Anom - otkriva izvor za Puls i dodaje:

Foto: Printskrin Jutjub/Zadruga Official

 

- Članovi produkcije jako dobro poznaju puls svojih gledalaca i ono što žele da gledaju, a ulazak Kije Kockar u prvu sezonu "Zadruge" kada ju je tadašnji suprug Sloba Radanović prevario sa Lunom Đogani je bio pun pogodak. Kako je Kija prvobitno oštro odbijala da uđe u rijaliti, a zatim kasnije pristala kako bi iznela svoju stranu priče, članovima produkcije je veoma jasno da ne treba da reaguju na prvo "ne".

Podsetimo, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić u "Zadruzi" su po prvi put sinoć na “Rajskom ostrvu” pokazali emocije, grlili se i ljubili, razgovarali o škakljivim temama, a kasnije je pala i ozbiljna  "akcija".

(Kurir/Hajp)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".