Како стриц несрећне девојке прича чекају позив инспектора судске медицине који ће им јавити када ће тело бити спремно за преузимање.

- Обдукција је у току, чекамо да нам јаве када ћем моћи да преузмемо тело. Хиљаду верзија ће бити и злонамерних и добронамерних, али чињеница је једна а то је да наше Иване више нема - прича дрхтавим гласом Миодраг К, стриц студенткиње Иване К. (26) чије је тело пронађено пре три дана у изнајмљеном стану на Миријеву.

- Цела породица стрепи, чекамо анализе. Како је нама то сам Бог зна. И даље не можемо да дођемо себи - прича он.

Како каже, несрећна девојка ће бити сахрањена у Ловћенцу где је и рођена.

- Живели смо заједно у породичној кући. Она се у Ловћенцу родила, одрасла и најлепше године детињства провела са својим пријатељима. Њени родитељи живе овде, цела породица је ту - са болом у гласу додаје Миодраг К.

Напомиње да они не знају узрок смрти и да не желе да нагађају, већ да ће сачекати анализе на освнову који ће открити како је њихова Ивана изгубила живот.

- Велика бол и туга. Не желим да никада доживите ово - скрхан стриц није желео даље да коментарише.

Подсетимо, смрт Иване К. води се као сумњива, јер су врата стана била закључана, а кључ није био у брави. У стану није било трагова борбе и преметачине, а несрећна девојка наводно је пронађена са подигнутом блузом и раскопчаним панталонама, док су на врату били видљиви подливи.

- Инспектори су у стану девојке узимали трагове, проверава се да ли има отисака прстију или ДНК трагова. Све што је нађено однето је на анализу, а након упоређивања трагова биће познато више детаља - објашњава извор.

Данас је објављена и информација да браћа несрећне девојке нису развалила врата, како се у први мах мислило, већ да су сестру угледали кроз прозор са задње стране зграде, односно са заједничке терасе, а да су потом позвали полицију која је убрзо дошла и ушла у стан.

Тужилац је наложио обдукцију која би данас током дана требало да буде готова.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".