- Што се тиче пуцњава и оних бомби о којима се толико писало, морам да се оградим и кажем да то није имало никакве везе са мном. Немам проблем да причам на ту тему, али ја нисам актер те приче. Догодила се грешка и то је све. Моје је било тада да се вратим да водим емисију као прави професионалац. Била сам захвална што су ме колеге испоштовале и што нису писале о томе. Ја имам мангупске ставове, али сам београдска госпођица. Никад такви догађаји нису бацили сенку на све оно што сам радила и на мене. Да сам ја нека мафијашица, то би се сигурно видело и знало, али не. Правда је код мене увек задовољена - рекла је Душица.

Душица је признала и да је у приватном животу имала бројне тешке тренутке.

Фото: АТА имагес

 

- Тешких периода у мом животу било је много, али сам ја тип жене која све некако решава сама. Сваког дана ме погађају разне ствари, али не дозвољавам да то утиче на мој дан. Не желим да се разболим јер ми је лоша енергија заокупирала мисли. Имала сам један период живота који је био баш турбулентан, али никад од себе нисам хтела да правим жртву. То није мој стил живота и то никада нећу радити.

- Једно време сам се се осећала лоше јер ми није ишло на пословном плану. Била сам уредник и сценариста једно време, али нисам била срећна. Дуго година је то трајало, све док нисам одлучила да се вратим на радио. После тога сам дошла на Пинк и историја је кренула својим током. Да је неко био у мојим ципелама у тим ситуацијама, бацио би се с моста, али не и ја. Некад нам, просто, није период или дан. Ја сам се расплакала док сам долазила до вас на интервју јер нисам могла да нађем паркинг! Свега има, али се трудим да увек на живот гледам с најведрије стране - искрено је рекла Душица у интервјуу који је дала за "Српски Телеграф".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".