У новој емисији популарног музичког такмичења "Звезде Гранда" дошло је до сукоба између Марије Шерифовић и Саше Поповића.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Zvezde Granda

 

Марија је запретила Саши да ће напустити Звезде Гранда након што се сукобила с њим у емсији због такмичарке Луције Ленардић из Ђурђевца.

Певачица изнервирала јер Поповић није реаговао када је Луција добила паник тастер од чланова жирија.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Звезде Гранда

 

- Ја више не учествујем. Ти си одсутан, ти си постао све сенилнији, ти не пратиш шта ти ради жири, ниси у току - рекла је изнервирана Марија, а Саша Поповић ју је додатно испоровоцирао јер ју је одговорио анегдотом.

- Дошла Мара у жири 2015. године и каже она мени: „Ту сам само ову годину, не могу ја 2016“, ја кажем ОК, али размисли. Следеће године каже она: „Две године сам ту, не могу више“ и тако редом, све до данас – испричао је Поповић и тако све присутне насмејао, а онда је Марија доскочила:

Фото: Принтскрин/ТВ Прва

 

- Ја морам да признам да су тада Звезде Гранда добиле нову публику и заиста лепо сарађујемо и дивне ствари су се десиле за ове године, али ја ћу се заиста потрудити да ми ово буде последња година у Звездама Гранда - рекла је Марија, а Поповић је констатовао да то слуша већ осму годину заредом, а потом се осврнуо на Драгана Стојковића Босанаца, за кога, како каже, има осећај да је ту „од прошлог века“.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".