Кристина Раденковић осам година је у љубави са Николом Радојевићем са којим има двоје деце, ћерку Тару и сина Рогана. Популарна водитељка недавно је отворено говорила о својој породици и односу са супругом којег је упознала захваљујући изгубљеном псу.

 

 

- Никола и ја упознали смо се случајно, и то на улици док је он тражио изгубљеног пса, а ја шетала своје две куце. Како сам јако слаба на животиње, дала сам се у акцију да му помогнем. Када сам га током тражења срела још једном, дао ми је своју визит карту, а остало је историја - изјавила је она пре неколико година – испричала је својевремено.

Кристина је сада открила кроз какве изазове су она и њен изабраник прошли током ове године, с обзиром на то да је била прилично ангажована на пословном плану.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".

 

Објава коју дели Kristina Radenković (@krisradenkovic)

 

- Муж ми је, што би рекли онако колоквијално, цар. Ова година је стварно била за њега веома изазовна. Прво сам радила “Песму за Евровизију”, па Евровизију, “Лето у Србији”, па Светско првенство, али стварно ми је много излазио у сусрет. Имали смо једну малу кризу у новембру када се све нагомилало и он није могао ни свој посао да обавља, али смо тада ангажовали дадиљу. Сада је опет све у реду. Велику подршку ми пружа, поготово ту логистичку да бих ја могла да се бавим својим послом. Када су он и деца долазили кући, ја сам ишла на “Бисер пустиње” и враћала се касно увече – рекла је Кристина Раденковић у емисији “Кец на једанаест” на К1 телевизији.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".