Да је у браку са супругом Александром преко двадесет година увелико је познато широј јавности, али само венчање Здравка Чолића остало је непознаница јер су фотографије са тог догађаја строго чуване. Међутим, део мистерије сам певач је ипак отклонио када је за "Сторy" дао интервју у којем је открио неке детаље о том великом дану.

- Нас двоје смо се венчали потпуно спонтано на Први мај. Сви су мислили да је скривена камера јер смо пошли на уранак. Дуго смо били у вези па је то било џа или бу. Да би веза или брак трајали, морају да постоје поштовање и пријатељство - присетио се легендарни певач а венчање Здравка Чолића, како је признао, било је један од најлепших дана у његовом животу. Брак му је донео две ћерке, Уну и Лару.

Фото: Милена Анђела

 

 

- Сваки мушкарац воли да неко брине о њему. Мислим да је то било пресудно. Упознали смо се давних дана у Макарској. Александра је студирала у Београду па смо наставили да се виђамо, а с временом смо почели везу. Освојила ме је својом једноставношћу и приврженошћу. Посветила ми се, мисли о мени, брине моје бриге – изјавио је Здравко једном приликом.

(Стори)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".