Глумица Анђелка Прпић је трудна и то са пријатељем њеног бившег супруга Дарија Прпића, који је и био на њиховом венчању. Она иза себе има девет година дуг брак, а развод је уследио због колеге са којим је имала слободније сцене.

Након што је снимила интимне сцене у серији "Жене са Дедиња", њен тадашњи супруг Дарио сматрао је да је превазишла глумачке оквире. Анђелка Прпић развела се од свог супруга Дарија Прпића јер више није желела да толерише његову љубомору, коју је годинама трпела.

 

 

Наиме, како пишу домаћи медији, пакао је почео малтене још на почетку брака, и то због њеног интимног односа на веш-машини с Драганом Мићановићем у серији "Жене с Дедиња".

Експлицитне сцене

Откако се појавила у популарној серији, Анђелка је побрала симпатије гледалаца, а сви памте експлицитне сцене које је снимала с Мићановићем, који јој је глумио супруга. Жесток с*кс њих двоје на веш-машини и дан-данас се препричава, али је он ипак успео да поремети њен однос с мужем.

Наиме, Дарио је Анђелки правио проблем након што је епизода емитована на телевизији, јер је тврдио да је она превазишла глумачке оквире и да се превише унела. Како је за домаће медије рекао добро обавештен извор близак бившем пару, Прпић је по изразу лица своје жене видео да је заиста уживала, тврдећи да је добро познаје и да зна када глуми, а када не.

Фото: Јутјуб принтскрин/Andrija i Andjelka

 

 

- Због тога су се недељама свађали, Анђелка је убеђивала да је у питању само сцена коју је морала да одглуми и да буде уверљива, али је он наставио да јој пребацује - преноси Курир.

Љубоморан и на Андрију Милошевића

Ипак, после неколико месеци успео је да заборави на то, бар привидно, када су настали нови проблеми. Њему је јако тешко пала њена улога у серији "Андрија и Анђелка“ и био је љубоморан на Андрију Милошевића. Свака присна сцена с колегом за њега је била као нож у леђа, каже наш саговорник, па је нон-стоп анализирао њене изразе лица и покрете, а онда би љубоморисао.

Међутим, и преко тога је глумица прешла и трудила се да ради на свом браку, све до момента када је сазнала да је Прпић имао аферу са Авом Карабатић. Медији су тада наводили да је старлета претходних година била чест гост ресторана у Београду чији је сувласник Дарио. Прпићка је тада решила да се разведе јер више није желела да трпи љубоморне сцене од човека за којег је сазнала да ју је преварио.

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

Након сазнања медија да је њеном деветогодишњем браку дошао крај, Анђелка неко време није причала о разводу, да би после неколико месеци рекла да је с бившим мужем у коректним односима.

- Развод не значи и рат. Ми смо и даље породица. Једни другима смо најближи, без обзира на којим адресама живимо - рекла је Анђелка 2020, па додала:

- Од када сам се развела, променила ми се свакодневица, свакако. Сад сам у новим околностима. Мене умирује и чини ме безбрижном то што смо Дарио и ја задржали добре односе, ја одржавам контакте с његовим татом и сестром, он са мојим родитељима и братом. Ми више нисмо љубавни пар, али смо родитељи и пријатељи, и то ћемо бити заувек. Надам се да ћемо бити све бољи у тим другим улогама. Наш осмоипогодишњи син Јакша срећан је што има живог, здравог и за њега веома заинтересованог оца. Ту се ништа није променило и то је најважније - отворено је говорила Анђелка Прпић о пропалом браку за "Глорију".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".