Певачица Романа Панић гост је емисије "Схоw се наставља" на Блиц телевизији. На МТС каналу 115 са водитељем Љубимиром Тозевом присетила се свог прерано преминулог пријатеља Милана Радуловића Лаће.

Фото: В. Данилов/АП

 

 

- Цела породица Радуловић-Туцаковић била је део фамилије. Сањала сам да ми Марина напише прву песму. После мог првог албума менаџер ми је рекао да ћу за Будвански фестивал добити песму од Марине Туцаковић, "Самоодбрана" - присећа се Романа.

Како каже, песма јој је отворила сва врата у каријери, а према њеним речима јако леп однос имала је и са Миланом Радуловићем Лаћом.

- То је била моја лична карта у каријери, отворила ми је сва врата, а комплетан други албум радила сам са Марином и Футом. Кад год да сам била код њих ту су били и Милош и Лаћа. Обожавала сам их, а и они мене - каже Романа и додаје:

- Лаћа ми је увек говорио да сам некако другачија, били смо везани и за њих уз Марину и Футу. Лаћа је знао да осети шта је хит и да каже шта је добро. Често је био и сурово искрен, према мени је био веома симпатичан и духовит. Зезао ме је нешто после Аустралије, чули смо се тада, испичали и то је био наш последњи разговор - присећа се Романа, која каже да је вежу најлепша сећања и осећања.

Фото: Архив Новости/В.Данилов

 

 

Лаћина смрт је трагедија за целу музичку сцену, додаје Романа.

- Нажалост кроз та страдања њихове породице обузме ме нека сета. Отишло је једно време и једна емоција која се неће вратити. Нека тешка судбина, а много тога сам знала, блиа сам често у кући код њих. Туга је целе музичке сцене, сви знају да је то трагедија - рекла је Романа.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".