У јавности не престају да испливавају експлицитне фотографије Милице Дабовић, а она је сада признала да јој посао на сајту за одрасле све слабије иде.

- Све је слабиији. Од тога нема више леба, како сада да потрошим те паре што сам зарадила?! Да путујем, да уложим у неке добре ствари. Тако да одох на пут да се одморим пре рођендана, да завршим књигу - рекла је Милица Дабовић за ТВ Прва.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

- Као прво, нисам гола, не може се тако брзо и зарадити новац. Људи су очекивали да сам гола, и да ћу се продати за мале паре. Свашта се писало, али ја ниједан интервју нисам дала. Да сам се ја опустила и да сам као Анђела Вештица, која зна знање, ја бих зарадила те паре, али не бих могла да спавам мирно и не бих сутра могла да се погледам у огледало - каже Дабовић.

Увреде и осуде је, каже, не погађају.

- Небитан је бизнис, битан је живот. Ја бих свакоме препоручила ако можеш да се скидаш и да шириш ноге, ја сам то пробала, ради то женска, само напред, ја ћу те подржати - каже Милица Дабовић.

Фото: Инстаграм принтскрин/stefanovamama13

 

Она истиче да јој је велика жеља да купи плац и направи кућу.

- Ја сам спремна на све да зарадим паре. Не мислим све, али корак по корак. Могу на своју снагу и своју памет да скупим новац да нађем неки плац и да направим кућу - рекла је бивша кошаркашица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Дабовић српска кошаркашица- утакмице

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".