Кад дођу празници, сви трошимо на поклоне, али некима то неће ни осетити јер их на самом крају године чека неочекивану прилику да поправе ситуацију.

Фото: Профимедиа

 

 

Ова три знака хороскопа имаће наклоност звезда баш 31. децембра.

Лав

У децембру ће Лаву бити потребна већа сума новца, али ће бити ограничени средствима. Сукоб велике жеље и могућности појачаће квадрат сањивог Нептуна и Јупитера. Мораћете неке планове да одложите за касније. Покушајте, ако је могуће да избегнете позајмице. Могуће је да ће неки пословни партнер или клијент помоћи кроз улагање. Последњих дана децембра 2022. тригон Сунца са Месецом биће срећан аспект за породичну куповину, а 31. је дан за финансије.

Девица

Мораће да бира између штедње и жељене потрошње. Звезде не препоручују да сада начињете новац ако сте нешто уштедели, јер га вреди сачувати за будућност. Девице које иду на службена путовања могу више да зараде. У последњој декади месеца, хармонични аспекти Меркура са Нептуном и Венером идеални су за куповину ствари које се односе на лепоту, негу. 31. децембра новац ће стићи.

Рибе

Рођени у знаку Риба могу некога буквално да обрадују помоћу, материјалне подршке и, наравно, поклона.  Повољни трошкови за нове пројекте, путовања, отварање бизниса, организовање презентација и прослава. Просперитетни аспекти Нептуна са планетама новца јављају се 31.  Ово је добро време за куповину ствари са енергијом воде, које ће накнадно имати хармоничан ефекат на дом.

(Ало)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".