Ако је веровати Зодијаку, ови знаци најчешће варају.

Близанци

Близанци су најсклонији превари партнера јер су друштвени знак. Споља делују искрено и невино, али унутра су „жива ватра“. У стању су чак и да прекрију истину како би одржали јаку везу с другим партнером. Овај знак склон је варању јер му везе брзо досаде и увек тражи нешто узбудљиво.

Вага

Фото: Профимедиа

 

 

Вага често лови аферу када ствари у тренутном односу измакну контроли. Варају партнера док се труде да прекрију да су заправо заузети. Вага ће све да уради само да се не упусти у расправу са тренутним партнером и наруши постојећи однос.

Шкорпије

Чак и ако никада не постоји добар разлог за превару, типичне, лојалне и посвећене Шкорпије ће то учинити због велике емоционалне удаљености од партнера. Варали би и прикривали прељубу јер не желе да увреде партнера. Имају способност да сакрију трагове јер су врло тајновити и могу то чинити врло вешто.

Стрелац

Стрелчеви се не везују брзо и често су склони превари. Мада и када варају мисле да све држе по контролом, те су тако спремни да ураде све како би задржали особу са којом су у вези, али и особу са којом је варају. "Седење на две столице", чини им се као фер игра.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".