Јарчеви рођени 31. децембра врло су предани међуљудским односима, било да је реч о партнерима, пријатељима или породици. Имају посебну снагу да мотивишу људе око себе, а још боље се осећају када се окруже онима с којима деле заједничка размишљања.

Када је реч о пријатељству, немају много људи око себе, али они које имају, ту су за читав живот. Најчешће је реч о особама које познају још из детињства или младалачких дана.

Фото: Профимедиа

 

С друге стране, одбијају их људи који се стално жале, који увек говоре против других и који напросто шаљу негативну енергију. Када је реч о љубави, ови Јарчеви су врло предани вези у којој се налазе и учиниће све да она и успе. Врло су нежни љубавници и никада неће пропустити да задовоље партнера, не само себе. Привлаче их особе које имају позитиван поглед на живот и с којом деле једнаке тежње за будућност. Таквој особи дају читавог себе, а заузврат очекују верност и поштовање с друге стране.

Фото: Профимедиа

 
 
Управо ће њима показати и своју врло дарежљиву страну, док за друге та њихова карактеристика често неће бити видљива. Међутим, све то није тако једноставно као што се чини. Да би таква особа заиста и заслужила поверење овог Јарца, мораће и те како да се потруди. Али, једном када оно буде чврсто, биће реч о доживотној вези. Баш као што су предани међуљудским односима, Јарчевии рођени 31. децембра једнако су предани и каријери. Неретко је реч о перфекционистима који ће жртвовати и сате спавања само како би посао био савршено одрађен.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".