На самом крају 2022, тачније од 23. децембра у 10 сати и 17 минута, очекује нас последњи млад Месец у овој години. Иако неће бити видљив на небу на нашој земљиној хемисфери, тај млад Месец ће осетити сви хороскопски знаци. У питању је веома моћан млад Месец који носи семе промена и нових почетака.

Не прецењујте себе 

Јарац је земљани знак под директним утицајем Сатурна који је вођен амбицијама и жељом да се на друпштвеној лествици попне до самог врха. С обзиром на то да ће млад Месец бити у том знаку и да ће попримити његове особине симболички гледано осетићемо буђење амбиција и жеља да остваримо сопствене циљеве, посебно оне који су везани за каријеру.

Међутим, колико ће који знак осетити утицај тог младог Месеца зависи од особе до особе, односно шта ће коме млад Месец активирати у наталној карти. Промене посла и понуде које се не одбијају добиће они који су у претходном периоду сопственим радом заслужили такву шансу зато што Сатурн, владалац Јарца, колико год био захтеван и тежак, уме да награди, али само по заслузи.

Водите рачуна да не прецените себе и сопствене могућности јер бисте у наредном периоду могли да платите папрену цену за то. То се посебно односи на оне који буду ишли на разговоре за посао, да не претерују у захтевима јер се може догодити да остану и без врапца у руци и голуба на грани. 

Мање нервирања, више планирања 

Млад Месец у Јарцу биће праћен ретроградним Меркуром па су одлагања, кашњења и разне компликације потпуно извесне. Покушајте да се не нервирате јер вам управо то може  донети нове увиде и да схватите да се ништа не дешава без разлога. Не форсирајте ништа, било да је у питању каријера или љубав јер на силу ништа не иде, нити из силе ишта добро може да произађе. Уосталом Венера у Водолији у љубави тражи више слободе и опире се свим ограничењима, па не покушавајте да је угурате у калуп јер она за калуп није.

Могућ је брз улазак у везе, али и још брзи излазак кад схватите да као пар никако не можете да функционишете. Могуће су и несугласице у дужим везама и браковима јер сваки партнер вуче на своју страну.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".