Јокић игра сјајно и ове такмичарске године, бележи невероватне бројке и у студију ЕСПН-а дебатовали су на тему МВП-а после његовог шестог трипл-дабла у сезони, а 82. у каријери.

"Никола Јокић је МВП бранилац. И за мене је МВП све док неко други не покаже да игра бољу сезону, а тренутно не постоји кошаркаш који игра бољу (сезону) од Николе Јокића", рекао је Џеферсон у емисији "НБА Тодаy" на ЕСПН-у.

"Постоје играчи који су у игри за МВП-а, али ако желите да то и постанете, морате да свргнете 'шампиона' (Јокића). Ако сте Џа Морент, Џејсон Тејтум, морате да преузмете МВП награду, нико вам је неће дати", додао је Џеферсон.

Јокић је против Мемфиса има 13 поена, 13 скокова и 13 асистенција, а та утакмица дошла је вече након што је имао невероватних 40/27/10 против Шарлот Хорнетса.

"Када Мајкл Портер и Џамал Мареј пропуштају утакмице, његове бројке пробијају плафон, пошто је толико добар. Али, једини начин за Нагетсе да нешто учине јесте ако су ова двојица здрави. Тако да ме бројеви Николе Јокића не купују, јер знам да је великан овог спорта, знам да је способан за то", казао је Џеферсон.

Јокић је двоструки МВП заредом, а тренутно, по пласману на званичном НБА порталу, у МВП трци предводи Џејсон Тејтум из Бостон Селтикса.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".