Жељко Обрадовић је након утакмице истицао да је цела екипа заслужена за тријумф, а поменуо је посебно и Аврамовићев повратак на паркет.

Задовољство није крио како ни после утакмице, тако ни на паркету.

- Нисмо знали шта ће да одиграју, немогуће је знати, постоје многе опције, у тим моментима је кључ у концентрацији и у одбрани, ово је лепота кошарке... Наша борба и на томе честитам играчима. Врло битна победа за нас, веровали смо у наше квалитете, а када победите лидера Евролиге на његовом терену то значи да можете да играте против свакога - рекао је Обрадовић након утакмице. 

Стратег црно-белих потом је говорио и о учинку Јоаниса Папапетруа који је погодио изузетно битну тројку у четвртој четвртини када је одржао Партизан у игри. Посебно добар био је и Алекса Аврамовић који хвата ритам након тешке повреде шаке. 

- Обојица су одрадили сјајан посао, верујем у њих. Аврамовић је одиграо нешто више од осам минута, то је његова прва утакмица од јуна. Пре недељу дана је почео да ради са тимом. Знам колико му је било тешко, али помогао је екипи много. Честитам њему и остатку екипе - сматра тренер Партизана. 

Црно-бели су после дуго времена деловали на висини задатка у одбрани. Партизан је решио драматичну завршницу у своју корист и дошао до другог тријумфа заредом у елитном такмичењу. 

- Имали смо проблема са одбраном током сезоне, вечерас смо одирали одлично и верујем да су играчи схватили како треба да изгледамо у одбрани у наредним утакмицама. Желим да кажем хвала свима у Фенербахчеу. Сви у клубу су препознали шта смо урадили заједно током година. Поносан сам што се не заборавља седам година када смо имали сјајне моменте. Било је ово посебно вече за мене и хвала публици која ми је показала љубав коју сам осећао свих седам година - рекао је Обрадовић. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".