Jokić igra sjajno i ove takmičarske godine, beleži neverovatne brojke i u studiju ESPN-a debatovali su na temu MVP-a posle njegovog šestog tripl-dabla u sezoni, a 82. u karijeri.

"Nikola Jokić je MVP branilac. I za mene je MVP sve dok neko drugi ne pokaže da igra bolju sezonu, a trenutno ne postoji košarkaš koji igra bolju (sezonu) od Nikole Jokića", rekao je DŽeferson u emisiji "NBA Today" na ESPN-u.

"Postoje igrači koji su u igri za MVP-a, ali ako želite da to i postanete, morate da svrgnete 'šampiona' (Jokića). Ako ste DŽa Morent, DŽejson Tejtum, morate da preuzmete MVP nagradu, niko vam je neće dati", dodao je DŽeferson.

Jokić je protiv Memfisa ima 13 poena, 13 skokova i 13 asistencija, a ta utakmica došla je veče nakon što je imao neverovatnih 40/27/10 protiv Šarlot Hornetsa.

"Kada Majkl Porter i DŽamal Marej propuštaju utakmice, njegove brojke probijaju plafon, pošto je toliko dobar. Ali, jedini način za Nagetse da nešto učine jeste ako su ova dvojica zdravi. Tako da me brojevi Nikole Jokića ne kupuju, jer znam da je velikan ovog sporta, znam da je sposoban za to", kazao je DŽeferson.

Jokić je dvostruki MVP zaredom, a trenutno, po plasmanu na zvaničnom NBA portalu, u MVP trci predvodi DŽejson Tejtum iz Boston Seltiksa.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".