Ован

Ован је најхрабрији хороскопски знак. Ови људи нису ограничени друштвеним нормама и не следе правила. Они прелазе границе и иду на места на која нико не иде. Радиће ствари које нико не ради и прихватити изазове којих се други боје. Овим знаком влада моћни Марс, планета рата, храбрости и страсти, па не чуди да су Овнови толико борбени и неустрашиви.

Фото: Профимедиа

 

Лав

Лавова самоувереност нема граница, а управо велика вера у себе и своје способности подстиче ове људе да буду одважни и храбри. Ако су нешто одлучили, ништа их не може да заустави у науму да то остваре. Увек су спремни за борбу јер знају да могу из сваке ситуације да изађу као победници. Лавови се хватају у коштац с изазовима и не допуштају да их ишта спутава у животу.

Шкорпија

Шкорпије се без оклевања суочавају с опасним ситуацијама које могу да сломе већину других људи. Овим се људима не може манипулисати нити се могу да застраше. Врло су интуитивни и не верују никоме осим себи, па је и то разлог зашто се никога и ничега не боје. Нико не може навести да учине нешто што не желе.

Фото: Профимедиа

 

Стрелац

Стрелци су усмерени на циљ. Када нешто зацртају, није их брига колико је тешко и не одустају ни под коју цену. Отворени су према изазовима и новим искуствима и увек верују у најбољи могући исход сваке ситуације. Никада не дозвољавају да их страх спречи да максимално уживају у животу, а то је и разлог због којег су толико неустрашиви.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".