Александар Фута Радуловић и даље не може да се помири с чињеницом да је његов син Милан преминуо од, како су медији пренели, уноса прекомерне дозе недозвољених супстанци, те се најближима поверио да он не искључује могућност да је Лаћа опљачкан и убијен у Израелу и остављен на улици!

 

Фото: АТА имагес

 

 

Како се сазнаје од извора блиског породици, прослављеном композитору и даље ништа није јасно, а додатну сумњу изазива и чињеница да нису познати никакви званични детаљи разлога смрти, као и то што је Лаћино тело пронађено у злогласном кварту. У том делу су, махом окупљају особе склоне пороцима, али се ту редовно дешавају и пљачке, и то најчешће туриста, којима се саветује да тамо никако не одлазе.

Фото: АТА имагес

 

 

- Фута је и даље јако збуњен и све му је сумњиво. Он покушава да у својој глави састави коцкице мозаика шта се тамо дешавало, али му неке ствари нису јасне. Сумњу му на првом месту изазива то што је он из свог смештаја отишао с ранцем, у коме је имао новчаник и документа, а који, како је он чуо, није пронађен поред тела. Тај ранац је он имао са собом стално, имао га је и на леђима на једној од последњих слика које је објавио из Назарета. Да је тај ранац пронађен, могао се одмах на лицу места утврдити његов идентитет, што није био случај, већ је то утврђено доста касније. Зато он сматра да је врло могуће да је неко пратио Лаћу или га је сусрео на улици, и да су му узели ранац са стварима. Посебно га је узнемирило и то што је тај део града познат као злогласан, па не искључује и могућност да га је неко омамио неким опијатом или му нешто убризгао и тако оставио да лежи на улици. Тога има тамо напретек - прича извор па наставља:

Фото: В.Данилов/Принтскрин/Јутјуб/ Tvrda Priča / Nešto Drugačije

 

 

- Још се премишља и у вези са обдукцијом. Све му је то јако тешко. Он би желео да Лаћа што пре буде сахрањен поред брата и мајке и да коначно нађе свој мир. Он сина више нема, како год да се окрене, и више му ништа није важно. Али га боли што се одмах писало да је преминуо од уноса прекомерне дозе недозвољених супстанци у организам. Није тајна да се Лаћа борио с тим у прошлости, али, колико је њему познато, он се с тим пороком изборио. Он би као отац сигурно нешто приметио, а од када је Лаћа отишао за Израел, деловао је срећно и расположеније него док је био у Србији. Разговарали су сваки дан и верује да би му се он пожалио да је имао било каквих проблема - завршава извор.

(Курир)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".