Вест да је Милан Лаћа Радуловић (36) пронађен мртав у Израелу, потресла је јавност. Син покојнеМарине Туцаковић и Александра Футе Радуловића преминуо је под за сада непознатим околностима.

Лаћа је био композитор, веома талентован уметник који је са мајком, Марином написао неке од најпознатијих хитова домаће естраде.

Фото: АТА имагес, Јутјуб принтскрин/NOVA VIDEO

 

 

Текстописац је пронађен на улици у Тел Авиву у уторак 20. децембра, а Лаћа је у Израел наводно отишао како би коначно написао књигу у којој је намеравао да открије све тајне естраде, па и детаље о певачима који су његовој покојној мајци, чувеном текстописцу Марине Туцаковић, дуговали новац.

Како су поједини медији пренели од неименованог извора блиском Лаћи, музичар је намеравао да напише ову књигу још од Маринине смрти, али није успевао да нађе времена. Када је одлучио да оде у Израел, наводно је један од разлога био је и то да коначно седне и на једно место стави све чему је годинама сведочио.

Фото: АТА имагес

 

 

Наводно је имао намеру да све открије, како о новцу, тако и о пороцима естраде, а Израел му је деловао као најбоље место где би могао да се сконцентрише и коначно заврши тај посао.

- Лаћа је схватио да треба да стави на папир како је његова мајка Марина радила, на који начин је стварала велике хитове, кога је одбила за сарадњу, са ким јој је било лако, а са ким тешко да сарађује. Решио да је напише књигу која неће бити посвећена Марини, већ певачима са којима је радила. Шта су захтевали од ње, ко има пороке, ко је долазио са проблемима и шта је он све слушао.

Фото: ATA Images

 

 

- Писаће о томе ко је дуговао новац, ко никада није вратио његовој мами паре чак ни када је била болесна и када јој је новац требао за лечење… Многе маске ће да падну. Верујем да естради уопште неће бити свеједно, али неће моћи да га туже, јер о свима о којима буде писао и износио шокантне детаље Лаћа ће дати надимак и описати га да свако може да схвати о коме се ради - рекао је у новембру извор близак Лаћи, а пренео Стар.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".