Vest da je Milan Laća Radulović (36) pronađen mrtav u Izraelu, potresla je javnost. Sin pokojneMarine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića preminuo je pod za sada nepoznatim okolnostima.

Laća je bio kompozitor, veoma talentovan umetnik koji je sa majkom, Marinom napisao neke od najpoznatijih hitova domaće estrade.

Foto: ATA images, Jutjub printskrin/NOVA VIDEO

 

 

Tekstopisac je pronađen na ulici u Tel Avivu u utorak 20. decembra, a Laća je u Izrael navodno otišao kako bi konačno napisao knjigu u kojoj je nameravao da otkrije sve tajne estrade, pa i detalje o pevačima koji su njegovoj pokojnoj majci, čuvenom tekstopiscu Marine Tucaković, dugovali novac.

Kako su pojedini mediji preneli od neimenovanog izvora bliskom Laći, muzičar je nameravao da napiše ovu knjigu još od Marinine smrti, ali nije uspevao da nađe vremena. Kada je odlučio da ode u Izrael, navodno je jedan od razloga bio je i to da konačno sedne i na jedno mesto stavi sve čemu je godinama svedočio.

Foto: ATA images

 

 

Navodno je imao nameru da sve otkrije, kako o novcu, tako i o porocima estrade, a Izrael mu je delovao kao najbolje mesto gde bi mogao da se skoncentriše i konačno završi taj posao.

- Laća je shvatio da treba da stavi na papir kako je njegova majka Marina radila, na koji način je stvarala velike hitove, koga je odbila za saradnju, sa kim joj je bilo lako, a sa kim teško da sarađuje. Rešio da je napiše knjigu koja neće biti posvećena Marini, već pevačima sa kojima je radila. Šta su zahtevali od nje, ko ima poroke, ko je dolazio sa problemima i šta je on sve slušao.

Foto: ATA Images

 

 

- Pisaće o tome ko je dugovao novac, ko nikada nije vratio njegovoj mami pare čak ni kada je bila bolesna i kada joj je novac trebao za lečenje… Mnoge maske će da padnu. Verujem da estradi uopšte neće biti svejedno, ali neće moći da ga tuže, jer o svima o kojima bude pisao i iznosio šokantne detalje Laća će dati nadimak i opisati ga da svako može da shvati o kome se radi - rekao je u novembru izvor blizak Laći, a preneo Star.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".