Од Милоша који је тек закорачио у живот опраштају се многи на друштвеним мрежама, и знани и незнани, од Јадрана до Дунава. У мору порука, једна се издвојила посебно.

Наиме, младић по имену Никола Грднић из Подгорице, поделио је на свом Фејсбук налогу Милошеву слику испод које је написао стихове који су многима изазвали сузе, кнедлу у грлу и ћутање по читању.

"Нису теби, младићу, везане руке.

Него нама.

А и очи.

Уста залијепљена траком.

И нема нас.

Јер да нас има, због тебе бисмо на улици били.

Црна и гора", написао је Никола.

До сада, за нешто више од пола дана, објава је подељена преко 260 пута на Фејсбуку.

Подсетимо, тело Даниловграђанина Милоша Стаматовића пронађено је јуче са везаним рукама на обали реке Мораче у насељу Ботун.

Тело, које су прво приметили мештани у води, је пронађено јуче нешто после 10 часова, након чега је извршена идентификација, пише портал "Пресс" позивајући се на своје изворе из Управе полиције и Поште Црне Горе. Инспектори, у сарадњи са надлежним тужиоцем, предузимају бројне мере и радње како би се овај случај смрти расветлио.

Стаматовић је био запослен у Пошти Црне Горе и у време нестанка 17. 12. 2022. носио је са собом око 15.000 евра, које је требало да се поделе пензионерима.

Како се наводи, убрзо након нестанка пронађено је возило у ком је младић превозио новац. У возилу је уочено између 2.000 и 3.000 евра, док се остатак новца активно тражи.

(Блиц)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".