Od Miloša koji je tek zakoračio u život opraštaju se mnogi na društvenim mrežama, i znani i neznani, od Jadrana do Dunava. U moru poruka, jedna se izdvojila posebno.

Naime, mladić po imenu Nikola Grdnić iz Podgorice, podelio je na svom Fejsbuk nalogu Miloševu sliku ispod koje je napisao stihove koji su mnogima izazvali suze, knedlu u grlu i ćutanje po čitanju.

"Nisu tebi, mladiću, vezane ruke.

Nego nama.

A i oči.

Usta zalijepljena trakom.

I nema nas.

Jer da nas ima, zbog tebe bismo na ulici bili.

Crna i gora", napisao je Nikola.

Do sada, za nešto više od pola dana, objava je podeljena preko 260 puta na Fejsbuku.

Podsetimo, telo Danilovgrađanina Miloša Stamatovića pronađeno je juče sa vezanim rukama na obali reke Morače u naselju Botun.

Telo, koje su prvo primetili meštani u vodi, je pronađeno juče nešto posle 10 časova, nakon čega je izvršena identifikacija, piše portal "Press" pozivajući se na svoje izvore iz Uprave policije i Pošte Crne Gore. Inspektori, u saradnji sa nadležnim tužiocem, preduzimaju brojne mere i radnje kako bi se ovaj slučaj smrti rasvetlio.

Stamatović je bio zaposlen u Pošti Crne Gore i u vreme nestanka 17. 12. 2022. nosio je sa sobom oko 15.000 evra, koje je trebalo da se podele penzionerima.

Kako se navodi, ubrzo nakon nestanka pronađeno je vozilo u kom je mladić prevozio novac. U vozilu je uočeno između 2.000 i 3.000 evra, dok se ostatak novca aktivno traži.

(Blic)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".