Ширли је умрла 16 месеци после Чарлија који је изгубио битку са раком.

Њихова деца су се огласила у понедељак са трагичним вестима.

- Са великом тугом Серафина, Шарлота и Бари објављују смрт њихове вољене мајке, баке и ташке Ширли Вотс. Она је умрла у миру, 16. децембра у Девону после кратке болести. Умрла је окружена најмилијима. Недостајаће ће сестрама Џеки и Џил, као и брату Стивену.

Фото: Профимедиа

 

Сада ће се поново срести у вечности са својим вољеним Чарлијем - пише у саопштењу породице, а преноси "Daily Mail".

Рођена је као Ширли Ен Шепард септембра 1938. године, а студирала је вајарство на Краљевском колеџу за уметност када је 1961. срела Чарлија који се тада бавио графичким дизајном и повремено радио као џез музичар.

Венчали су се 1964. пре него што су Стонси достигли светску славу. Преселили су се у Девон где је она водила фарму арапских коња, а затим је током година стекла велику репутацију у интернационалним круговима узгајивача арапских коња. Такође, била је велика љубитељка животиња и залагала се за спасавање животиња.

Фото: Профимедиа

 

- Она је невероватна жена. Једино жалим што нисам био код куће више, али када се вратим кући са турнеје, она би ми говорила да сам несносан и да се вратим", рекао је једном приликом Чарли, а често је наглашавао да су га она и ћерка Серафина спасле пакла дроге.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".