Холивудски глумац Џони Деп и његова бивша супруга, Амбер Херд, напокон су се нагодили.

Адвокати популарног глумачког пара успели су да постигну договор према којем ће осигуравајуће друштво Амбер Херд да исплати милион долара Џонију Депу, како би се окончао овај случај, сазнаје „Daily Mail“.

Фото: Профимедиа

 

Међутим, случај је коначно добио свој епилог, а по овој нагодби Џони Деп ће добити знатно мање новца одштете у поређењу са сумом коју је суд одредио, али више неће имати спор са бившом супругом.

Фото: Јутјуб/TV News

 

Подсетимо, њихова правна битка трајала је последњих шест година, а Деп је поднео тужбу против Херд због текста који је написала за „Washington Post“ у децембру 2018. године. У њему је себе описала као „јавну личност која је жртва породичног насиља“, а иако у тексту не спомиње изричито Депово име, он ју је тужио и тражио одштету од 50 милиона долара. А онда је она поднела противтужбу, тражећи 100 милиона долара јер је „претрпела необуздано физичко насиље и злостављање“. Судија је на крају пресудио да она бившем супругу треба да плати 10 милиона долара одштете у тужби за клевету, а Деп њој два милиона долара. Амбер је негодовала у више наврата, те је најављивала жалбе, а у јавности је изјавила да нема новца да исплати бившег супруга.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".